Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-coach Clement kijkt naar duel met ex-club: “Genk heeft het voordeel”

Philippe Clement op persconferentie

Club Brugge neemt het zondag op tegen landskampioen KRC Genk. Voor Philippe Clement is het een speciale wedstrijd, want de oefenmeester stond vorig seizoen aan het roer bij de Limburgers.

In een persconferentie laat de coach van Club Brugge zich uit over de wedstrijd tegen zijn ex-club. “Het is een heel speciale match. Genk was een fantastische periode waar ik goed kon werken, er zijn nog heel wat vertrouwde gezichten daar. Je bouwt zo’n sterke band op dat je het kan vergelijken met een vader-zoon-relatie. Het zal speciaal zijn”, staat te lezen op de officiële kanalen van Club.

Clement ziet het niet als een voordeel dat hij KRC Genk zeer goed kent. “Ik heb misschien te veel info nu, omdat ik Genk echt goed ken, maar je mag de spelers niet overladen met info. Langs de andere kant kennen zij mij ook. Genk heeft het voordeel dat ze een hele week konden focussen op zondag, terwijl wij met LASK zaten. Maar wie zich niet kan focussen op zo’n match, heeft geen plaats in Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws