Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement zet boel op scherp voor match tegen underdog: “Dan gaan we heel groot probleem hebben”

LASK Linz, het klinkt niet bepaald als een grote naam en dus zou je kunnen denken dat Club Brugge zich met de vingers in de neus zal kwalificeren voor de poulefase van de Champions League. Philippe Clement wil echter niet weten van enige onderschatting.

“Ik ben onder de indruk geraakt van LASK en van de energie, drive en groepsgeest van dat team. Het is een ploeg met heel veel kwaliteiten die het een tegenstander heel moeilijk maakt. Als er één schakel met onderschatting op het veld staat dan gaan we een heel groot probleem hebben”, waarschuwt de trainer zijn spelers.

“Linz heeft indruk op mij gemaakt in die matchen tegen Basel in de vorige ronde. Ze hebben zich verdiend gekwalificeerd. Basel volgen we meer want dat is een club van ons niveau in Europa. We concurreren dikwijls met hen voor transfers, dus we kennen die club heel goed.” Clement is alvast nieuwsgierig: “Het is een heel interessante test om te zien welk niveau mijn spelersgroep fysiek en mentaal kan bereiken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws