Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement spreekt voor het eerst over transfer Wanyama én is er nog volk op komst?

© Twitter CAF

Uiteraard werd er daags voor de cruciale Europese clash met LASK Linz ook gepolst naar de stand van zaken in het transferdossier rond Victor Wanyama. Komt de fysiek stevig uit de kluiten gewassen middenvelder van Tottenham Hotspur nu of niet?

Philippe Clement had er tijdens zijn persbabbel aan de zijde van zijn Ivoriaanse centrale verdediger Simon Deli het volgende over te zeggen: “Of Victor al dan niet komt, zal niet afhangen van kwalificatie voor de Champions League, dat maakt geen verschil”, liet onze coach optekenen.

“Ik ken niet alleen zijn kwaliteiten, maar ook zijn mentaliteit. Hij is uiteraard niet de enige jongen met wie we op dit moment bezig zijn. Je kan niet al jouw eieren in één mand leggen. Uiteraard kan deelname aan de Champions League voor elke nieuwe speler een doorslaggevend element zijn in de laatste dagen van de transferperiode.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws