Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement kreeg al een berichtje van Ryan Donk: “Hij kijkt er naar uit om opnieuw thuis te komen”

© Facebook Club Brugge

Eden Hazard, Thibaut Courtois en Thomas Meunier zijn Belgische topnamen waar iedereen in Jan Breydel naar uitkijkt, maar het wordt straks in de Champions League ook een blij weerzien met een oude bekende: Ryan Donk.

De intussen 33-jarige Nederlandse centrale verdediger is aan de slag bij Galatasaray en toen hij de loting te zien kreeg, contacteerde hij Philippe Clement: “Ik ken bij Galatasaray wel één heel goeie speler en dat is Ryan Donk. Hij heeft nog een berichtje gestuurd om te zeggen dat hij heel blij was om opnieuw thuis te komen”, aldus Philippe Clement.

De eerste match wordt meteen belangrijk: “Ik wil altijd winnen, maar moeten? We gaan er in ieder geval alles aan doen. Het is in deze groep wel duidelijk dat je in principe met twee ploegen buiten categorie zit en dan twee ploegen hebt die in principe dichter bij elkaar zouden moeten aanleunen, maar ik heb nog geen tijd gehad om naar Galatasaray te kijken.”

Onze T1 wil nog geen gewichtige uitspraken doen over de mogelijkheden tegen onze eerste opponent: “Ik vind het moeilijk om nu al een beeld of eerlijke mening te gaan geven over wat er moet. Wij gaan alleszins moeten strijden met Galatasaray voor die derde plaats, maar we gaan ook in die andere matchen proberen van zoveel mogelijk punten te pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws