Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement hoopt op nog transfers bij Club Brugge: “Staan voor een lang seizoen”

Philippe Clement op persconferentie

Club Brugge heeft met Federico Ricca zijn achtste aanwinst voorgesteld. Coach Philippe Clement hoopt echter dat er nog versterkingen zullen volgen, zo laat hij aan Het Nieuwsblad weten.

De 24-jarige Uruguyaan moet de concurrentie aangaan met linksachter Eddy Sobol. Coach Clement wil dat de posities dubbel bezet zijn bij Club Brugge. “We staan voor een lang seizoen met hopelijk veel wedstrijden. Daarom moet elke positie dubbel bezet zijn. Ik ben blij dat het gelukt is hem naar hier te halen.”

Clement is nog altijd op zoek naar een defensive nummer zes na het vertrek van Marvelous Nakamba. Ook blijft het nog steeds oppassen dat er geen spelers meer vertrekken. Bij een goed bod kan er nog steeds iemand vertrekken. Het ziet er echter naar uit dat Club Brugge nog niet klaar is op de transfermarkt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws