Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement beducht voor voorbarige euforie: “Dat is mooie praat voor journalisten”

© Twitter Club Brugge

Als Club vanavond de maat neemt van Dinamo Kiev dan lijkt de weg naar het lucratieve kampioenenbal open te liggen. De kans is namelijk groot dat in de volgende rond het haalbare LASK Linz de tegenstander wordt. Philippe Clement wil echter niet weten van een hoerastemming.

“Dat het dit keer echt mogelijk is om er te geraken? Ja, maar dat is mooie praat voor journalisten”, lacht Clement bij VTM Nieuws. “Ik heb dat vorig jaar ook gehoord in Genk. Slavia Praag was zogezegd een fantastische loting, toen is gebleken dat dat niet zo was. Ik heb al beelden gezien van Linz en dat is een heel goeie ploeg.”

Maar first things first: “Laten we ons eerst maar concentreren op Kiev en dan verder kijken naar de competitiematch in het weekend en zo match per match. We zijn niet aan het rekenen van binnen twee weken ‘dit’ of binnen een maand ‘dat’. We moeten al onze energie investeren in deze partij want die zullen we heel hard nodig hebben”, verzekert een nuchtere T1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws