Clement beducht voor op revanche belust Linz: “Ze zijn supergemotiveerd om ons een hak te zetten”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

D-day in Jan Breydel morgen met de komst van LASK Linz oftewel het allerlaatste obstakel richting de poulefase van de Champions League. Philippe Clement heeft de nodige tijd gehad om zijn troepen klaar te stomen en dat zal ook nodig zijn want LASK Linz zal ongetwijfeld scherp en met revanchegevoelens voor de dag komen.

Dat beseft ook onze trainer maar al te goed na wat er vorige week is gebeurd in Oostenrijk. De door Hans Vanaken omgezette strafschop deed toen heel wat stof opwaaien. “Als ik de Oostenrijkse media mag geloven, is onze tegenstander supergemotiveerd om ons een hak te zetten”, klinkt het.

“Het wordt in ieder geval een veelbelovend voetbalverhaal: een uiterst gemotiveerd Club tegen een supergemotiveerd Linz. We hebben een specifiek plan om uiteindelijk aan het langste eind te trekken”, liet Clement zich ontvallen op zijn persconferentie in de aanloop naar de match.

De technische staf heeft de spelers voorbereid op een nieuwe veldslag: “Linz kan mij niet meer verrassen. Ik verwacht dat ze ons woensdag op dezelfde manier zullen benaderen. Ze zullen fors druk zetten vanaf het eerste fluitsignaal. Ook in Basel en in competitieverband tegen Salzburg was dat zo. Na wat we een week geleden hebben meegemaakt, zijn we dubbel op onze hoede”, aldus onze T1.

Laaste nieuws

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....