Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement beducht voor op revanche belust Linz: “Ze zijn supergemotiveerd om ons een hak te zetten”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

D-day in Jan Breydel morgen met de komst van LASK Linz oftewel het allerlaatste obstakel richting de poulefase van de Champions League. Philippe Clement heeft de nodige tijd gehad om zijn troepen klaar te stomen en dat zal ook nodig zijn want LASK Linz zal ongetwijfeld scherp en met revanchegevoelens voor de dag komen.

Dat beseft ook onze trainer maar al te goed na wat er vorige week is gebeurd in Oostenrijk. De door Hans Vanaken omgezette strafschop deed toen heel wat stof opwaaien. “Als ik de Oostenrijkse media mag geloven, is onze tegenstander supergemotiveerd om ons een hak te zetten”, klinkt het.

“Het wordt in ieder geval een veelbelovend voetbalverhaal: een uiterst gemotiveerd Club tegen een supergemotiveerd Linz. We hebben een specifiek plan om uiteindelijk aan het langste eind te trekken”, liet Clement zich ontvallen op zijn persconferentie in de aanloop naar de match.

De technische staf heeft de spelers voorbereid op een nieuwe veldslag: “Linz kan mij niet meer verrassen. Ik verwacht dat ze ons woensdag op dezelfde manier zullen benaderen. Ze zullen fors druk zetten vanaf het eerste fluitsignaal. Ook in Basel en in competitieverband tegen Salzburg was dat zo. Na wat we een week geleden hebben meegemaakt, zijn we dubbel op onze hoede”, aldus onze T1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws