Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brandon Mechele nu ook onzeker voor return tegen LASK Linz

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Vorige week moest hij al passen voor de heenmatch in de ultieme voorronde van de Champions League en ook de terugmatch tegen LASK Linz komt mogelijk te vroeg voor Brandon Mechele. Onze 26-jarige Rode Duivel sukkelt nog altijd met een knieblessure.

De centrale verdediger, die de voorbije twee seizoenen uitgroeide tot een onbetwiste titularis en sterkhouder, kent niet het leukste seizoensbegin. Hij moest al verstek geven voor de eerste competitiematch op het veld van Waasland-Beveren en bleef tegen STVV 90 minuten op de bank.

Tegen KV Oostende speelde hij in een vertimmerd elftal wel een volledige match, maar vorige week tegen KAS Eupen moest hij al na één helft de strijd staken. In Brugge doen ze er alles aan om Mechele alsnog klaar te stomen, maar dat belooft dus een lastige klus te worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws