Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bart Verhaeghe gaat in op opmerkelijk gerucht over komst Jan Vertonghen

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Zelfs in Monaco ontsnapte Club Brugge niet aan de transfergeruchten. Bart Verhaeghe moest op de rode loper in de aanloop naar de loting voor de Champions League een vraag beantwoorden over Jan Vertonghen, die her en der gelinkt wordt aan een spraakmakende overstap naar blauw-zwart.

Het was gelegenheidspresentator en analist Gilles De Bilde die tijdens de livestream van VTM en HLN polste naar het hardnekkige gerucht over een mogelijke transfer van Rode Duivel Vertonghen naar Jan Breydel.

Het antwoord van een lachende Bart Verhaeghe was echter héél duidelijk: “Jan is een geweldige voetballer en ik heb heel veel bewondering voor hem als speler én als mens. Ik geniet van Jan als ik hem zie spelen en hij weet dat. Ik wens hem het allerbeste toe met zijn carrière, maar niet bij ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws