Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis over Club Brugge-transfer: “Stak er met kop en schouders bovenuit”

Aimé Anthuenis (analist)

Simon Deli verkaste naar Club Brugge en kwam van Slavia Praag. De verdediger heeft geen aanpassingsperiode nodig en is meteen een sterkhouder bij Blauw-Zwart.

Dat vindt ook Aimé Anthuenis. De oud-bondscoach is lovend over de transfer van Club Brugge. “Da’s er boenk op!”, begint Anthuenis aan Het Laatste Nieuws. “Al in de eerste match zag ik dat Deli twee klassen beter is dan Denswil.”

“Miledju, is dié sterk, zeg”, gaat Anthuenis verder. “Deze week in Oostenrijk stak hij er met kop en schouders bovenuit. Zó rustig. Maar volgens mij heeft hij in het verleden hoger op het veld gespeeld – hij is té comfortabel aan de bal voor een stopper.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws