Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als je kijkt naar de laatste vijf jaar dan is Club Brugge met verve de grootste club”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

Tussen Hein Vanhaezebrouck en de supporters van Club Brugge komt het hoogstwaarschijnlijk nooit meer goed, maar dat neemt niet weg dat de 55-jarige ex-trainer van AA Gent en Anderlecht niet karig is met zijn lof voor blauw-zwart.

“Als je kijkt naar de uitslagen van de laatste vijf jaar dan is Club Brugge met verve de grootste club. Brugge is tweede, eerste, tweede, eerste, tweede geëindigd. Als je de plaatsen bij elkaar optelt, zit je aan acht. Anderlecht haalt, denk ik, 16. Dat is het dubbele. En Gent haalt 17! Gent is in de laatste vijf jaar dus bijna even groot als Anderlecht. Daarna komen Genk en Standard pas”, aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

“Als je de rekening maakt van de budgetten: Brugge zit nu met een budget dat al 20 miljoen euro hoger ligt dan dat van Anderlecht. Anderlecht was tien jaar geleden de club met een budget van 40 miljoen. Club was tweede met slechts 25 miljoen. En al de rest zat aan 20 of minder. Anderlecht had bijna het dubbele van al de rest. Nu zijn ze voorbijgestoken. Pas op, dat is geen verwijt aan déze directie. Dat komt nog door de periode voordien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws