Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Al meteen Mignolet of toch nog Horvath? Onze coach laat nog niet in zijn kaarten kijken

© Club Brugge

Wie zal morgenavond de honneurs waarnemen in doel? Alles lijkt te wijzen op het debuut van Simon Mignolet, maar Philippe Clement liet vandaag tijdens de persbabbel die in het teken stond van de Europese opdracht tegen Dinamo Kiev nog niet in zijn kaarten kijken.

Of hij al meteen gaat wisselen, was dé hamvraag afgelopen namiddag. De handelingssnelheid van Club lijkt alvast te wijzen op een basisplaats voor topaanwinst Mignolet, maar Clement nuanceert: “Je kunt niet eventjes een speler vakantie geven nog en rustig laten reizen, dat is in geen enkel geval zo. Het gaat allemaal snel nu, dat klopt.”

Maar een beslissing is er desondanks nog niet genomen: “Ik heb nog iets meer dan 24 uur om de knoop door te hakken, dat gaan we morgen wel doen. Jullie weten dat ik sowieso nooit mijn ploeg vrijgeef een dag voor de match, dus dat maakt niet veel verschil”, liet onze T1 optekenen.

De realiteit is dat er nu vier keepers zijn, dat lijkt toch wat veel. Zal er nog iemand vertrekken? “We gaan zien wat de beste oplossing is en dat zullen we de volgende dagen en weken bekijken. Ook met de jongens zelf zullen we bekijken wat de beste oplossing is, zowel voor hen als voor de club. Dat zijn geen zaken die je overhaast beslist, die beslissingen worden samen genomen”, verzekert de 45-jarige Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws