Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zwakte van Leko de sterkte van Clement? “Laat dat nu net één van zijn grote kwaliteiten zijn”

Er moet Clement iets van het hart Eén ding wat mij irriteert over mijn perceptie

In de aanloop naar het nieuwe seizoen dat vanavond van start gaat, liet Peter Vandenbempt zijn licht schijnen over de topclubs en Club Brugge zie hij alvast voor de volle 100% meespelen voor de titel. En hij ziet ook een groot verschil tussen Philippe Clement en Ivan Leko.

“Sinds een paar jaar staat er toch een heel goeie structuur.  Daar moeten ze nu een trainer inpassen die dat van binnen en van buiten kent. Ze hebben bij wijze van spreken geen nieuwe trainer. Neen, ze hebben er een die er al lang heeft gewerkt en die zich gewoon weer in die structuur zal inpassen, weliswaar in een andere functie”, klinkt het bij Sporza.

De voetbalman van Radio 1 ziet ook een groot verschil tussen Ivan Leko en nieuwe coach Philippe Clement: “Voor alle duidelijkheid: ik vind dat Leko als trainer van Club Brugge echt geslaagd is, door zijn manier van voetballen. Club Brugge is onder hem een aantrekkelijke ploeg geweest die altijd en overal initiatief heeft genomen en heel goed aanvallend voetbal gebracht heeft”, aldus Vandenbempt.

“Alleen was hij een jonge, impulsieve trainer die al eens botste met de kleedkamer. Laat dat nu net één van de grote kwaliteiten van zijn opvolger zijn, dat management van die kleedkamer. En hij kent iedereen al!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws