Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zorgt Club straks voor straffe primeur? “Daar is nog geen enkele Belgische club in geslaagd”

Bij kampioen Genk was hij zeker van de groepsfase van de Champions League, in Brugge moet Philippe Clement zich met zijn team nog door de voorrondes worstelen. Een mooie uitdaging, zo noemt onze coach het. En stel je maar eens voor dat Club erin slaagt om door te stoten…

“Niemand kan op dat moment al top top zijn als je aan een nieuw verhaal begint met nieuwe spelers, dus je moet de loting afwachten en er zijn heel veel omstandigheden die meespelen”, aldus een realistische Clement.

“Wat niet wil zeggen dat we niet alles in het werk gaan stellen om dat te bereiken want als we daarin zouden slagen, zijn we meteen de eerste club in de Belgische geschiedenis die dat presteert. Dat is wel een mooie uitdaging en daar gaan we volledig voor”, ziet Fille het helemaal zitten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws