Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zitka over aanwinst Club Brugge: “Dan dreigt het wel eens verkeerd te gaan”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft met Simon Deli alweer een nieuwe aanwinst voorgesteld. Ex-Anderlecht-doelman Daniel Zitka was keeperstrainer in Tsjechië en kent de robuuste verdediger.

De 1m92 grote Deli houdt ervan op een voetballende manier de oplossing te zoeken. “Hij is enorm kopbalsterk, maar verder geen krachtpatser. Aan de bal is hij enorm goed, alleen is hij soms té rustig. Na twee à drie goeie acties legt hij de lat nóg hoger… en dan dreigt het wel eens verkeerd te gaan”, vertelt Zitka aan Het Laatste Nieuws.

Deli zou overigens ook een beperkte offensieve bijdrage hebben. Scoren uit standaardsituaties doet hij bijna nooit, ondanks zijn lengte. Deli speelde dit seizoen quasi alles bij Slavia Praag, maar het seizoen daarvoor viel hij van de ene blessure in de andere en kwam hij maar 18 wedstrijden in alle competities in actie. Club Brugge betaalde zo’n 2,5 miljoen euro voor Deli.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws