Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom fans niet meteen moeten vrezen voor vertrek van draaischijf Hans Vanaken

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Elk seizoen een garantie op dubbele cijfers qua goals en assists en toch lijkt er maar weinig interesse te zijn voor Hans Vanaken. Onze 26-jarige spelmaker lijkt ook nu weer gewoon in Brugge te blijven en dat verbaast zijn vader Vital niet.

“Hans is nog altijd heel gelukkig in Brugge. Nu, alles wat hij in België kán winnen, heeft hij al gewonnen. Zowel individueel als collectief. ‘Dan probeer ik alles maar een tweede keer te winnen,’ zegt hij dan. Wat moet hij anders? Naar een club in het buitenland die niet voor de prijzen speelt? Het kan niet de bedoeling zijn dat hij in Engeland voor een ploeg gaat spelen waar de ballen over zijn hoofd vliegen”, zegt vader Vanaken in Humo.

Er wordt onze nuchtere Gouden Schoen al eens een gebrek aan ambitie verweten, maar dat spreekt Vital Vanaken resoluut tegen: “Het is zeker niet zo dat Hans niet naar het buitenland wil. Hij heeft die ambitie, maar het plaatje moet helemaal kloppen. Het moet een club zijn waar de trainer hem écht wil. En hij is intussen getrouwd, dat speelt ook een rol.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws