Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer popelt van ongeduld: “Met alle respect, maar die oefenmatchen vind ik maar niks”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Voor Ruud Vormer kan de competitie niet snel genoeg beginnen, dat liet hij vrijdagavond verstaan na de overwinning in de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon. Onze 31-jarige aanvoerder is er volledig klaar voor.

“Met alle respect, maar die oefenwedstrijden vind ik maar niks. Tegen een tegenstander als Sporting Lissabon konden we eens serieus testen waar we nu eigenlijk staan in onze voorbereiding. Ik ben hoe dan ook blij dat de kop eraf is”, aldus onze Nederlandse middenvelder.

“Van mij mag het nu echt beginnen. Ik heb er echt heel veel zin in en hoop dat we volgende week op Waasland-Beveren meteen de drie punten kunnen pakken. Vorig jaar hebben we te veel punten verloren tegen de zogenaamde kleinere teams, dus dat mag niet meer gebeuren.”

Wat vond Vormer eigenlijk van de match tegen Sporting? “Met nogal wat nieuwkomers in de ploeg vond ik dat we een degelijke repliek gegeven hebben. Ik had zelf een tikkeltje koelbloediger moeten blijven bij de afwerking waardoor we misschien wel konden winnen zonder penalty’s. Ook het nieuwe systeem bevalt me wel. Ik krijg iets meer vrijheid in ons middenveld waardoor ik met meer overzicht kan passen”, besluit Ruudje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws