Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verliest Club nog belangrijke speler(s)? Clement laat zich uit over uitgaande transfers

Denswil en Clement

De zomermercato duurt nog ruim een maand en dus kan er nog veel gebeuren, ook bij Club Brugge. Met Denswil en Wesley zag Philippe Clement al twee basisspelers vertrekken, volgen er straks nog andere sleutelpionnen?

Arnaut Danjuma wordt bijvoorbeeld nog steeds nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek, zo lezen we her en der dat zijn manager in Milaan zou vertoeven om een transfer naar AC Milan door te drukken. Hoe kijkt onze trainer naar de transferperikelen die nog tot eind augustus zullen duren?

“Als er ploegen met gekke bedragen komen, dan is het moeilijk om spelers tegen te houden. Maar het moeten wel gekke bedragen zijn, dat is het voordeel van Club Brugge te zijn. We staan sterk in onze schoenen. Ter vervanging moeten er sowieso spelers komen die een meerwaarde geven qua kwaliteit. We zien wel wie er nog komt”, lijkt Clement niet ongerust.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws