Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken over de VAR: “Die beslissing moeten we respecteren”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge begon de nieuwe competitie met een 1-3 overwinning op Waasland-Beveren. Hans Vanaken was de matchwinnaar met twee doelpunten en een assist.

De VAR beleefde een drukke avond. “We hadden eigenlijk de hele eerste helft onder controle tot op dat stom moment met die penalty. Het is altijd moeilijk te oordelen of de penalty terecht was of niet, maar ik ga ervanuit van wel.”

“De VAR kan het namelijk duidelijk analyseren en die beslissing moeten we respecteren”, gaat Vanaken verder op de webstek van Club Brugge. “Gelukkig bracht die tegengoal ons niet echt van de wijs. We bleven domineren en het is belangrijk dat we rustig gebleven zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws