Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken brengt fans in vervoering met pareltje, maar Club wint wéér niet

Hans Vanaken (Club Brugge - AZ)

Voor Hans Vanaken mag het seizoen gerust al beginnen. Onze gouden draaischijf scoorde gisteren in de oefenpot tegen Lokomotiva Zagreb een prachtig doelpunt, maar uiteindelijk bleef Club steken op 1-1.

Bekijk hieronder de fraaie treffer met het hoofd van onze 26-jarige nummer 10, die blauw-zwart zeven minuten voor rust op voorsprong bracht. Op slag van rust kon onze Kroatische tegenstander evenwel tegenprikken vanop de stip na hands van onze jonge centrale verdediger en nieuwkomer Odilon Kossounou. Maandag oefent Club alweer, dit keer tegen Union uit 1B.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws