Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelers Club Brugge krijgen infosessie over matchfixing en de gevaren van gokken

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft Unibet als sponsor en er blijft ook veel heisa rond matchfixing in het Belgische voetbal. Blauw-Zwart woonde met de Brugse spelerskern in het Basecamp een infosessie bij over de gevaren van matchfixing en de regels rond sport betting.

‘Club engageert zich om intern de wet- en regelgeving rond sports betting matchfixing duidelijk te maken aan alle betrokkenen van Blauw-Zwart. Zeker voor spelers die nog niet bekend zijn met onze competitie, is het belangrijk alles bij het begin van het seizoen duidelijk te maken. Daarom kwamen Scott Davies van Epic Risk Management en Thibault De Gendt van de KBVB een integrity session geven aan de Brugse A-kern’, klinkt het op de webstek van Club Brugge.

‘Ze werden gewezen op de geldende regelgeving inzake weddenschappen, de risico’s op manipulatie van wedstrijden en het gevaar van gokverslaving. Partner Unibet werkt hierbij samen met de Pro League en zorgt voor ervaringsdeskundigen ter plaatse. Davies was bijvoorbeeld niet enkel een Brits profvoetballer, maar heeft ook een verleden als gokverslaafde. Hij vertekt nu vanuit zijn ervaring zijn verhaal aan verschillende voetbalploegen in de hele wereld.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws