Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over ex-Clubspeler die zijn talent vergooide: “Die had echt alles”

Michel Preud'homme happy (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme is toe aan zijn tweede seizoen bij Standard en lijkt klaar om te oogsten, net zoals hij dat bij Club Brugge destijds deed in zijn derde jaar. Bij blauw-zwart zag hij veel goeie spelers de revue passeren, maar toch slaagden ze niet allemaal.

“Ik heb veel spelers gezien die er niet alles hebben uitgehaald. Felipe Gedoz bij Club bijvoorbeeld. Die had echt alles. Jammer genoeg had hij ergens anders geen structuur. Je hebt het ook andersom. Zo heeft Timmy Simons er echt alles uitgehaald”, stelt Preud’homme in Het Nieuwsblad.

De intussen 26-jarige Braziliaan Gedoz belandde in de zomer van 2014 samen met zijn maatje José Izquierdo in Brugge en kende een sterke beginperiode in Jan Breydel, maar deemsterde vervolgens langzaam maar zeker weg door blessures, overgewicht en een gebrek aan professionalisme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws