Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft toe: “Met hem heeft het bij Club Brugge echt gebotst”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme zal zijn jaren bij Club Brugge niet snel vergeten en zelfs nu hij opnieuw coach van Standard is, komt hij nog geregeld terug op zijn periode bij blauw-zwart. Zo heeft hij het in een interview bijvoorbeeld over zijn toenmalige relatie met Obbi Oulare.

“Kijk, je moet je jongens helpen en ze de hand reiken. Er zijn ook veel spelers geweest die nadien zeggen: ‘Had ik maar geluisterd.’ Met Obbi bijvoorbeeld heeft het op een gegeven moment bij Club Brugge echt gebotst. Daarna viel het kwartje bij hem en kwam hij terug naar Standard. Misschien heb ik hem daarmee geholpen om iemand anders te worden”, stelt de 60-jarige MPH in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws