Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Okereke over transferprijs van acht miljoen euro: “Het zorgt voor een beetje druk”

Club Brugge telde zo’n acht miljoen euro neer voor nieuwe aanvaller David Okereke. De Nigeriaan kwam over van het Italiaanse Spezia.

Acht miljoen is veel geld voor een Belgische club, dat weet ook Okereke. “Ja, dat is big money. In het voetbal kiest de club en niet de speler de transferprijs. Als een club bereid is dat bedrag voor je te betalen, is het aan de speler om te proberen die prijs te rechtvaardigen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

De aanvaller voelt toch een beetje druk. ”Het zorgt voor een beetje druk, maar de coach en de ploegmaats helpen me. Hoe harder je vecht, hoe meer goeie wedstrijden je zal spelen. Ik ga dus vechten om die 8 miljoen te rechtvaardigen. En glimlachen op de mensen hun gezichten te toveren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws