Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Okereke opnieuw trefzeker, maar spits is ook kritisch voor eigen prestatie

De riante som van 8 miljoen euro die Club Brugge heeft neergeteld voor David Okereke lijkt al meteen te gaan renderen. De Nigeriaanse spits scoorde op het veld van Waasland-Beveren al zijn tweede goal in evenveel matchen. En toch was hij niet helemaal content…

“Uiteraard ben ik blij dat ik mijn doelpuntje heb kunnen meepikken, maar het team helpen, dát is en blijft vooral mijn prioriteit. Het maakt niet uit of dat met doelpunten of assists is”, aldus onze goedlachse centrumaanvaller.

“Over mijn eerste helft was ik zelf niet zo tevreden. We hadden immers voldoende kansen om de match al vroeger dood te maken, maar dat hebben we nagelaten. Gelukkig hebben we dat in de tweede helft snel rechtgezet”, aldus een andermaal trefzekere Okereke op de clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws