Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Denswil tekent bij nieuwe club en neemt op prachtige manier afscheid

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wat al een paar dagen in de lucht hing, is nu ook officieel in kannen en kruiken: Stefano Denswil verlaat Club Brugge en gaat een nieuwe uitdaging aan bij het Italiaanse Bologna.

Onze 26-jarige linksvoetige centrale verdediger droeg maar liefst 4,5 jaar het shirt van blauw-zwart en kende heel wat successen in Jan Breydel: twee landstitels, twee Supercups en een Belgische beker.

Denswil tekent in de Serie A een contract voor drie seizoenen inclusief optie. In totaal kwam onze Nederlandse sterkhouder 177 keer in actie bij Club, daarin scoorde hij 10 keer en leverde hij 5 assists af.

Bekijk hieronder hoe Uncle Dens – die samen met Ruud Vormer, Hans Vanaken en Jelle Vossen tot de ervaren leiders in de kleedkamer behoorde – afscheid nam van zijn ploegmaats én de trouwe supporters. Kippenvel!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws