Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwkomer scoort meteen voor Club en Amrabat maakt blunder goed met zalige goal

© Glenn Bogaert

Gisteravond werkten de jongens van Philippe Clement hun voorlaatste oefenmatch van deze voorbereiding af. In Heist haalde Club het met 3-2 van 1B-club Union SG. Een nipte en felbevochten zege na een weinig imponerende pot.

Ietwat tegen de verwachtingen in stuurde onze coach toch een sterk elftal het veld op, zo kwamen in de eerste helft Ruud Vormer, Hans Vanaken en Brandon Mechele in actie evenals onze nieuwkomers Simon Deli, Eduard Sobol en David Okereke.

Blauw-zwart begon slap en inspiratieloos aan de partij en kwam na goed twintig minuten ook op achterstand na onnodig balverlies van Sofyan Amrabat. Youssoufou Niakaté, de bekerkiller van Anderlecht vorig seizoen, nam het cadeautje met beide handen aan en vloerde simpel Karlo Letica.

Het antwoord van Club liet even op zich wachten, maar iets voorbij het halfuur sloegen de blauwbloezen van Clement drie keer toe in nauwelijks vijf minuten: Mechele en Deli buffelden elk een hoekschop van Vormer binnen en een bedrijvige Amrabat maakte zijn fout goed met een knappe pegel in de winkelhaak.

© Glenn Bogaert

Na de rust heel wat wissels en dat deed de wedstrijd volledig verwateren tot een iets té gezapige bedoening. Union vond voor het uur nog de aansluitingstreffer via Young terwijl Matej Mitrovic een inzet voor de 4-2 uitstekend gered zag door de Brusselse doelman. Het bleef bij 3-2, op naar de volgende en finale test: de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws