Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe spits Genk kon naar Club, maar legt uit waarom hij voor kampioen koos

Emmanuel Dennis (Club Brugge - KRC Genk)

Met Stephen Odey heeft landskampioen KRC Genk er een nieuwe aanvaller bij. De 21-jarige Nigeriaan schermde ook met interesse van Club Brugge, maar heeft een duidelijke reden voor zijn keuze voor Limburg.

Het Afrikaanse talent, erg explosief en doelgericht, legt uit waarom hij bij Genk tekende: “Ook Club Brugge was geïnteresseerd, maar ik heb voor Genk gekozen omdat ik hier meer speelgelegenheid zal krijgen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb ook raad gevraagd aan mijn goede vriend Victor Osimhen en hij was lovend”, aldus Odey. De nieuwe aanvaller van Genk komt over van het Zwitserse FC Zürich en kostte de uittredende kampioen 3,5 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws