Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet iedereen zal vrijdag abo hebben, maar niet gevreesd: Club komt met nieuw alternatief

Cantusgezangen (Club Brugge - Gent)

Wat heel wat fans al vreesden, is nu ook bevestigd door Club: door problemen bij een externe leverancier is het mogelijk dat niet alle supporters tegen vrijdag hun abonnement zullen ontvangen hebben. Blauw-zwart komt dan ook met een alternatief op de proppen.

De voorbije dagen deden heel wat fans al hun beklag over het feit dat ze nog steeds geen abonnement in de bus hebben gekregen. Dat hebben ze nochtans nodig als toegangsbewijs voor de Brugse Metten van vrijdag tegen het Portugese Sporting Lissabon.

Bij Club erkennen ze nu dat er een probleem is: “De afhandeling van de abonnementen en welkomstpakketten door een externe leverancier liep in de laatste weken enige vertraging op. Hierdoor zal zo’n 10% van de abonnees vermoedelijk hun abonnement niet tijdig in de bus krijgen”, luidt het op de clubwebsite.

“Club Brugge betreurt het ongemak dat dit opleverde in de aanloop naar de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon deze vrijdag en komt met een oplossing voor haar trouwe fans. Elke abonnee krijgt deze woensdag een E-ticket in de mailbox dat ze als alternatief toegangsbewijs kunnen gebruiken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws