Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nakamba al week onwettig afwezig, maar oplossing lijkt in de maak

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Bij Club nog steeds geen spoor van Marvelous Nakamba. Onze Zimbabwaanse balveroveraar is nu al een week onwettig afwezig, maar intussen lijkt een oplossing wél nabij: met name een transfer.

De 25-jarige defensieve middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Engeland, meer bepaald naar Aston Villa. Het Nieuwsblad weet – via de entourage van Nakamba – dat een deal op clubniveau in de maak is.

De verkoop van de speler zou blauw-zwart 12 miljoen opleveren. Naast de nieuwe ploeg van Wesley Moraes en Björn Engels zouden ook nog andere teams in de running zijn, maar Aston Villa is de meest concrete piste. De kans dat Nakamba alsnog in Brugge blijft, is zo goed als onbestaande.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws