Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Degryse legt uit waarom Club dit seizoen dé te kloppen ploeg wordt

Boskamp - Degryse - Coninx

Geen start van een kraakvers voetbalseizoen zonder de nodige inschattingen van analisten. Ook Marc Degryse blikt zo vlak voor de start van de competitie vooruit naar de komende jaargang en ziet in het Club Brugge van Philippe Clement de grote titelfavoriet.

De huisanalist van Het Laatste Nieuws vindt blauw-zwart dé te kloppen ploeg en legt haarfijn uit waarom: “Club oogt goed. Vormer, Vanaken en Mechele zijn gebleven en dat is toch de as van de ploeg. Oké, ze zijn Wesley en Denswil kwijt, maar Club heeft zo’n brede kern én een trainer die de voorbije twee jaar serieus indruk heeft gemaakt”, aldus Degryse.

“Clement weet iedereen bij het verhaal te betrekken. Dat is misschien wel zijn grootste kwaliteit. Zonder het van de daken te schreeuwen, is de mentaliteit bij Club doorheen de jaren geëvolueerd naar ‘we moeten kampioen worden’. Knap werk van Verhaeghe en Mannaert. Club mag terecht stellen dat het een instituut is geworden. Het zou mooi zijn mochten ze de groepsfase van de Champions League halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws