Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Locaties voor laatste twee oefenmatchen bekend én leuk extraatje voor abonnees

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

Nu de zomerstage achter de rug is, kijkt Club Brugge nog twee teams in de ogen alvorens het in de Brugse Metten een generale repetitie houdt met het oog op het nieuwe seizoen. Intussen is ook bekend waar de komende twee oefenpotten zullen plaatsvinden.

Op vrijdag 12 juli neemt blauw-zwart het op tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb. Een duel dat zal plaatsvinden in Deinze, meer bepaald in het Burgemeester Van de Wielestadion. Op maandag 15 juli komt Union SG dan weer over de vloer in het Stadion De Taeye van KFC Heist.

En er is nog meer nieuws want de loyale abonnees mogen binnenkort niet alleen gratis de Brugse Metten tegen het Portugese Sporting meepikken, ook de thuismatch in de derde voorronde van de Champions League is zonder extra ticket bij te wonen. Afspraak op 6/7 of 13 augustus 2019.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws