Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Krépin Diatta bereikt met Senegal finale Africa Cup na owngoal van Gentspeler

Voor Krépin Diatta is het tot nog toe een geweldige zomer want onze Senegalese winger doet het met zijn land voortreffelijk op de Africa Cup én heeft nu zelfs de finale van dat prestigieuze landentoernooi bereikt.

Onze pijlsnelle en technisch vaardige ruwe diamant en zijn landgenoten vloerden in de halve finale Tunesië en dat nota bene dankzij een owngoal van Dylan Bronn (AA Gent) in de verlengingen. Krépin Diatta kwam 68 minuten in actie en mag zich nu opmaken voor de finale tegen Algerije. Dat was in de halve eindstrijd met 2-1 te sterk voor Nigeria. Veel succes Krépin!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws