Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kost(te) “egocentrische tunnelvisie” en “gebrek aan realiteitszin” Danjuma een toptransfer naar Engeland?

© Glenn Bogaert

Arnaut Danjuma wordt nog steeds in verband gebracht met een transfer tijdens deze zomermercato, maar de Nederlandse flankaanvaller zijn huidige attitude zou niet bepaald helpen om geïnteresseerde clubs te overtuigen.

Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat het Engelse Bournemouth een oog had laten vallen op onze 22-jarige linksbuiten. De club uit de Premier League zou zich de voorbije weken stevig geïnformeerd hebben over Danjuma en vervolgens afgehaakt hebben. Het gevolg van zijn iets te zelfbewuste houding?

“Sinds hij een jaar geleden uitgroeide tot een hype is Danjuma de zin voor realiteit verloren”, schrijft Clubwatcher Niels Poissonnier in HLN. “Als Danjuma straks nog hoopt te vertrekken of z’n plek niet wil verliezen aan Diatta, schakelt hij best snel zijn egocentrische tunnelvisie uit”, luidt de fikse waarschuwing aan het adres van onze winger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws