Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath vol lof over Club Brugge en Clement: “Dat is fantastisch”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Ethan Horvath staat naar verluidt dicht bij een conctractverlenging bij Club Brugge. De Amerikaanse sluitpost is ook lovend over de club en de terugkeer van Philippe Clement.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Horvath zich uit over Clement. Ik kende hem natuurlijk al als assistent, twee jaar geleden werkten we hier nog vijf maanden samen. Het is fantastisch dat hij terug is. He’s an awesome coach.”

“Niet alleen op het veld, maar ook ernaast”, gaat Horvath verder. “Hij wil er zeker van zijn dat alles goed zit in je hoofd, want alleen dan kan je optimaal presteren. En je ziet het op training: iedereen amuseert zich en het niveau ligt hoog. So far so good!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws