Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoe erg is het vertrek van Wesley en Denswil? Peter Vandenbempt oordeelt

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Met het vertrek van Wesley Moraes en Stefano Denswil boette Club aan de nodige kwaliteit en ervaring in in het tussenseizoen, maar hoe erg is het nu dat beide belangrijke basisspelers er straks niet meer bij zijn? Peter Vandenbempt gaat er op in.

“Wesley was ongelooflijk belangrijk. Maar ik denk dat een spits van het type Wesley belangrijker was in het systeem van Ivan Leko dan in dat van Philippe Clement, omdat die toch enigszins anders zal gaan spelen”, luidt het oordeel bij Sporza.

“Zijn vervanger, David Okereke,  heeft al een goede indruk gelaten. Het is wel heel straf dat Club Brugge, weliswaar voor veel geld, opnieuw zo’n goeie spits vindt als vervanger van Wesley”, meent Vandenbempt.

Het vertrek van Denswil is dan weer een niet te onderschatten gegeven volgens de voetbalstem van de radio: “Die is de afgelopen jaren toch één van de allerbeste centrale verdedigers geweest. Heel belangrijk in het uitvoetballen en een persoonlijkheid. Hij was een leidersfiguur.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws