Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haalt Club écht goudklompje binnen? “Aubameyang, daar kan je hem mee vergelijken”

© YouTube

De komst van een nieuwe targetspits werd deze namiddag afgerond. David Okereke moet op Olympia de gedoodverfde opvolger van Wesley Moraes worden en de transfer van de 21-jarige Nigeriaan zou wel eens een echte voltreffer kunnen worden.

Volgens HLN legde Okereke, die voor ruim 8 miljoen overkomt van het Italiaanse Spezia Calcio, gisteren al zijn medische en fysieke tests af. Intussen werd de belangrijke transferdeal zelfs al helemaal afgerond. (Klik links hiernaast op de link om het officiële transferbericht te lezen!)

Wat mogen we straks verwachten van onze nagelnieuwe aanvaller?
Soufiane Bidaoui, een Marokkaanse Belg met een verleden bij Westerlo en Lierse, was het voorbije seizoen ploegmaat van Okereke en kent de spits dus goed: “8 miljoen is misschien veel geld, maar hij is het waard”, luidt het.

“Hij heeft echt een sterk seizoen gespeeld en was betrokken bij 22 goals. Dat doet geen enkele andere 21-jarige hem na. Ja, het is tweede klasse, maar de Serie B is niet te onderschatten”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Wat mij betreft, heeft hij het potentieel om ooit bij een Europese topclub te belanden. En ik denk dat Club Brugge een goeie springplank is.”

David Okereke is wel een totaal ander type dan Wesley: “Hij is inderdaad geen typische targetman. Hij is heel snel, atletisch, sterk met de kop, technisch onderlegd en scoort ook makkelijk. Een complete aanvaller dus.” In de Afrikaanse pers wordt hij zelfs al vergeleken met Aubameyang van Arsenal: “Ja, daar kan je hem wel mee vergelijken”, beaamt Bidaoui.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws