Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geraakt hij fit of niet? Race tegen de klok voor Mechele, vervanger staat al klaar

Nog twee keer slapen en we mogen onze eerste opdracht van het nieuwe voetbalseizoen aanvatten op het veld van Waasland-Beveren. Of Club op de Freethiel zal kunnen rekenen op Brandon Mechele is evenwel nog een vraagteken.

Onze centrale verdediger was er in de Brugse Metten al niet bij en is ook twijfelachtig voor de opener van de competitie in Beveren. De 26-jarige Mechele sukkelt met de achillespees en wordt door Club klaargestoomd voor de eerste match van het seizoen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Als de Rode Duivel niet fit geraakt, start Matej Mitrovic in principe in de basis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws