Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans wachten vol ongeduld op abonnement, oplossing van Club krijgt weinig bijval

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Aanstaande vrijdag mogen de abonnees van Club de Brugse Metten gratis en voor niks bijwonen. Enig probleem: heel wat fans wachten drie dagen voor de match nog steeds op hun seizoenskaart. En het geduld geraakt zo stilaan op…

Dat de abonnementen nog steeds niet tot bij een grote schare supporters zijn geraakt, zorgt zo stilaan voor frustratie. De voorbije dagen werd er dan ook flink wat gepalaverd over de netelige kwestie, zo ook gisteren tijdens de oefenmatch tegen Union in Heist.

Ook op de sociale media kaarten heel wat blauw-zwarte supporters het uitblijven van hun abonnement aan. Club is zich bewust van het ongenoegen en communiceerde vorige week nog dat alles ten laatste vandaag – dinsdag 16 juli – zou worden verstuurd.

Wie tegen vrijdag evenwel nog steeds geen abo in zijn of haar bezit heeft, moet het volgende doen: “Fans die voor vrijdag 19 juli hun abonnement nog niet gekregen hebben, kunnen zich met hun bevestigingsmail melden aan de dienst ticketing om een vervangend toegangsticket voor de wedstrijd tegen Sporting Lissabon te verkrijgen”, klinkt het op de clubwebsite.

Maar niet iedereen is even blij met die alternatieve regeling, heel wat ongeruste supporters vrezen lange en chaotische wachtrijen voor de oefenpot tegen Sporting Lissabon en drukken hun ontgoocheling uit.

“Het zal nog een lang gespreksthema zijn, vrees ik. Ik heb nog altijd niks ontvangen en de match is op vrijdag. Eén ding weet ik wel: ik ga niet aanschuiven aan de dienst ticketing, het zal dan een supporter minder zijn”, reageert Tamara Savat op de Facebookpagina van BlauwZwartFans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws