Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Clubspeler Dirar stapt woedend van het veld na fluitconcerten van eigen fans

© RMC Sport

Vorig seizoen werd Nabil Dirar een paar keer in verband gebracht met een terugkeer naar Jan Breydel, maar uiteindelijk koos de 33-jarige flankspeler ervoor om bij het Turkse Fenerbahçe te blijven. Een keuze die hij zich inmiddels misschien al flink zal beklagen…

Dirar ligt namelijk flink overhoop met de fans van de Turkse topclub. Tijdens een met 6-1 verloren oefenpot tegen de Duitse grootmacht Bayern München werd onze ex-speler, die van 2008 tot begin 2012 de blauw-zwarte kleuren droeg, continu uitgefloten en op de korrel genomen.

De zichtbaar woedende Marokkaanse international bereikte na 72 minuten zijn kookpunt: hij trapte de bal over de zijlijn en stapte verontwaardigd van het veld. Uiteindelijk konden zijn coach en ploegmakkers hem alsnog overtuigen om de match uit te spelen. Bekijk de beelden hieronder:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws