Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Club Brugge-speler een optie voor Belgische clubs? “Ik sluit niks uit”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Ricardo van Rhijn speelde een seizoen bij Club Brugge waarna hij werd verhuurd aan AZ. Vervolgens ging hij definitief naar de Nederlandse club. Na twee seizoenen in een reserverol kijkt de verdediger uit naar een transfer.

Tegenover zijn managementbureau Wasserman laat van Rhijn zich uit over zijn toekomst. “Er wordt veel geïnformeerd en er zijn ook al clubs die zich officieel hebben gemeld, maar daar was ik, of mijn gezin, nog niet enthousiast genoeg over”, vertelt de transfervrije verdediger.

“Daar waren clubs bij uit de Eredivisie en clubs die op het hoogste niveau in België of Turkije spelen”, gaat hij verder. “Ook vanuit de MLS is er interesse getoond. Het moet een stad en een omgeving zijn waar mijn vrouw en kind zich ook fijn voelen. Op dit moment sluit ik niks uit. Ik wacht rustig af wat er gaat komen en dan zal ik samen met mijn gezin en mijn management een beslissing nemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws