Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Derde grote uitgaande transfer (bijna) een feit: dit bedrag vangt Club voor Nakamba

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Er is al heel wat inkt gevloeid over een mogelijke transfer van Marvelous Nakamba naar Aston Villa en intussen is de deal bijna in kannen en kruiken. Club Brugge krijgt 12 miljoen euro voor de Zimbabwaan.

Volgens Het Laatste Nieuws zitten de onderhandelingen tussen blauw-zwart en de nieuwkomer in de Engelse Premier League in de beslissende fase. De 25-jarige Nakamba zelf zou nu al in Engeland vertoeven met het oog op zijn medische testen. De deal zou vandaag zelfs al helemaal rond kunnen zijn.

Voor Club komt er zo een einde aan een weinig aangename soap want een nukkige Nakamba was de voorbije periode onwettig afwezig om zo zijn felbegeerde transfer te kunnen forceren. Philippe Clement liet nochtans verstaan dat hij nog rekende op de krachtige middenvelder uit Zimbabwe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws