Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger ziet nu al duidelijke titelfavoriet: “Zij staan het verste”

Geert De Vlieger (analist)

Het seizoen is nog maar net afgetrapt en de analisten bekijken nu al wie de grootste titelkandidaten zijn. Ook Geert De Vlieger geeft tegenover De Morgen zijn mening.

De voormalige doelman van de Rode Duivels ziet Club Brugge als absolute titelfavoriet. “Als je nu bekijkt waar alle ploegen bij de start van de competitie staan en je moet daaruit afleiden wie kampioen wordt, dan is het antwoord toch Club Brugge?”

“Anderlecht heeft nog een lange weg af te leggen, daar zijn we het over eens. Racing Genk speelde een goede Supercup, maar ze gaan ook Champions League spelen, wat toch een extra belasting is. Bovendien halen de nieuwe jongens nog niet het niveau van vertrekkers als Trossard en Malinovsky”, aldus De Vlieger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws