Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter beleefde mooiste moment van zijn carrière bij Club: “Fantastische week”

Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

Tom De Sutter zullen we dit seizoen niet meer kunnen bewonderen in de Jupiler Pro League. De intussen 34-jarige targetspits zakte af naar Royal Knokke FC in de tweede amateurliga, maar blikt nog eens terug op zijn avonturen als profvoetballer.

Onze ex-aanvaller, die tussen 2013 en 2015 het shirt van blauw-zwart droeg, heeft het bij Sporza onder andere over de mooi(st)e herinneringen die hij overhoudt aan zijn carrière. “Wat mij het meeste zal bijblijven? Die week met Club Brugge waar we de beker wonnen en Europees het heel goed deden. Dat was een fantastische week”, aldus De Sutter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws