Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

D-day: Club kent straks tegenstander in Champions League, dit zijn de opties

© Champions League

Belangrijke dag voor Club Brugge want om 12 uur komt onze eerste Europese tegenstander uit de trommel. In de derde voorronde van de Champions League treffen we hoe dan ook een stevige opponent.

De vier potentiële tegenstanders ogen loodzwaar: FC Porto uit Portugal, Dinamo Kiev uit Oekraïne, het Tsjechische Viktoria Plzen of het Griekse Olympiakos of PSV Eindhoven of FC Basel uit Zwitserland.

Onze heenmatch wordt afgewerkt op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus, de terugmatch volgt één week later op dinsdag 13 augustus. Belangrijk: mocht blauw-zwart al meteen uitgeschakeld worden, is het toch zeker van een plaatsje in de groepsfase van de Europa League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws