Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Custovic geeft toe na nederlaag Club Brugge: “Nadien werden we overklast”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge won met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. Na afloop gaf coach Adnan Custovic een reactie tegenover Sporza.

Custovic zag Waasland-Beveren op voorsprong komen. “Ik ben blij over de organisatie die we in de eerste helft hadden. Het strafschopdoelpunt gaf ons vertrouwen nadat we een kwartier lang in de verdrukking zaten”, vindt de oefenmeester.

“Voetbal hangt echter af van details en op exact dezelfde wijze kregen wij ook een strafschop tegen”, gaat Custovic verder. “Nadien werden we overklast, maar ik kan mijn spelers niets verwijten. We hebben gestreden met de wapens die we hebben, maar Club was op alle vlakken beter”, geeft hij eerlijk toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws