Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coach heeft al meteen waarschuwing in petto: “Wie dit niet is, zal het snel aan den lijve ondervinden”

De Bock en Clement

Philippe Clement mag misschien een ietwat soft imago hebben, maar onze nieuwe coach laat zeker niet met zich sollen. Aan de vooravond van de opener van de competitie tegen Waasland-Beveren zette hij de boel zelfs al meteen flink op scherp.

Dat een trip naar de Beverse Freethiel geen gezondheidswandeling is, bleek de voorbije seizoenen al. Vorig jaar geraakte blauw-zwart zelfs in eigen Jan Breydel niet voorbij de Waaslanders. Als waarschuwing kan dat tellen.

“Ik blik nooit graag terug in het verleden, maar in het vooruitzicht van onze eerste wedstrijd doe ik dat toch. Het is voor onze groep, zeker voor diegenen die er afgelopen seizoen bij waren, eigenlijk een zegen dat Club niet verder kwam dan een 1 op 6. Het zijn naakte cijfers en ze duiden aan dat deze wedstrijd zich zeker niet als makkelijk aankondigt”, aldus Clement.

“Ik reken er dus op dat iedereen wakker zal zijn om deze eerste opdracht tot een goed einde te brengen. Wie dit niet is, zal het snel aan den lijve ondervinden. Ze zullen vervangen worden door bankzitters die wél wakker zijn”, was onze coach tijdens zijn persconferentie meteen heel erg duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws