Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club versterkt omkadering met grote naam, Philippe Clement in de wolken

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Op sportief vlak heeft Club Brugge de voorbije weken al flink wat huiswerk afgehaspeld en ook naast het veld blijft blauw-zwart investeren in een hyperprofessionele omkadering. Vanuit die optiek krijgt Philippe Clement een nieuwe en bekende kracht aan zijn zijde.

Niemand minder dan David Bombeke, de vermaarde (sport)kinesitherapeut die destijds aan de zijde stond van profwielrenner en Tourwinnaar Cadel Evans, mag zich de nieuwe Medical Coordinator van Club Brugge noemen.

Topsportbegeleider Bombeke zal in nauw overleg met hoofdcoach Philippe Clement leiding geven aan het medisch en performance team van de club. Onze coach is dan ook in de wolken met de versterking aan het front: “Ik ben ontzettend blij dat iemand met zijn reputatie ervoor gekozen heeft om zich voltijds in te zetten voor Club”, vertelt onze coach op de clubwebsite.

“We hebben in ons basecamp nu alle infrastructuur en technologie voor handen om onze spelers op topniveau te begeleiden zowel op collectief als individueel vlak en we zijn ervan overtuigd dat we de lat op dat vlak nog hoger kunnen leggen door zijn expertise toe te voegen aan ons team.”

Ook David Bombeke zelf reageert opgetogen: “Ik ben erg vereerd dat ik me op het allerhoogste niveau aan een topclub kan verbinden. Club en Philippe willen niets aan het toeval overlaten op het sportmedisch en performance vlak en ik weet nu al dat ik hier mijn passie voor topsport ten volle zal kunnen beleven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws