Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zorgt voor grote ontgoocheling bij sfeergroep: “We zijn verbijsterd”

Sinds vorig seizoen zorgen The Blues of FC Bruges voor de sfeeracties in het Jan Breydelstadion, met onder meer enkele knappe tifo’s in de loop van het seizoen. De sfeergroep steunt op enthousiaste Club-supporters, maar is nu juist bijzonder boos op Blauw-Zwart.

Vlak voor de start van het seizoen kregen The Blues van Club immers te horen dat hun banner in de Noord-Oost-hoek van het stadion moet verdwijnen. In de plaats komt een banner van sponsor Daikin. Dat zorgt voor verbijstering bij The Blues, die vooral de timing hekelen.

“Zonder overleg, weinig tactvol en 3 dagen voor de eerste wedstrijd van het seizoen in Jan Breydel kunnen we dan ook bijzonder weinig begrip opbrengen voor deze beslissing”, laten ze weten in een statement.

Een andere plaats waar de banner terecht kan is er niet omwille van de afmetingen van het spandoek en dat heeft zware financiële gevolgen. “Daarmee verliest onze werking voor sfeeracties ook enkele duizenden euro’s aan inkomsten, want de sponsorovereenkomst tussen The Blues en Daikin voor het Daikinshirt verdwijnt samen met een uniek plekje in het stadion om vlaggen te hangen, zichtbaar tijdens wedstrijden op TV. Dat terwijl er genoeg andere mogelijkheden zijn voor visuele branding van partners in het stadion”, klinkt het scherp.

Hieronder lees je het volledige berichte van The Blues of F.C. Bruges

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws