Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ziet opvallend miljoenenbod Aston Villa voor Nakamba niet zitten’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Marvelous Nakamba lijkt een vertrek te willen forceren bij Club Brugge. De middenvelder stuurde eerder al zijn kat op training. Volgens Het Laatste Nieuws kwam Aston Villa al met een opvallend bod op de proppen.

De Engelse club was bereid om 12.2 miljoen euro op tafel te leggen. Een bedrag dat genoeg zou zijn zodat de middenvelder zijn werkvergunning zou krijgen. Aston Villa eiste echter ook dat Club Brugge een speler in ruil zou huren voor een paar miljoen euro.

Dat ziet Blauw-Zwart niet zitten en de deal is voorlopig volledig van de baan. Het ziet er wel naar uit dat Aston Villa niet zomaar zal opgeven. Ook Nakamba oogt op een vertrek. Club Brugge zou overigens juridische stappen overwegen omdat Nakamba niet komt opdagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws